Four Season Residence

Modern luxury living is defined by a refined narrative and comprehensive approach in detailing that allows for the orchestration of every nuance that makes a home unique and seamlessly functional in this three-bedroom apartment in Kuala Lumpur. The living area stands out with a pop of colour set against a room of monochromatic tones. Layering various shades, tints and textures provides visual interest in the communal area where the living, dining and kitchen area meets. While the dining area is kept simple and demarcated with clever use of lighting, the adjacent open kitchen encourages a two-way communication and interaction. The private chambers are designed to express effortless beauty with warm accents and details that celebrate the notion of ‘less is more’. 

Year

2019

Location

Kuala Lumpur, Malaysia

Category

Residential

 

Scope

Design DirectionFurnishing